Wachttijden

We werken niet met wachtlijsten en gaan graag zo snel mogelijk van start. Het lukt wegens afstemming van ieders agenda echter niet altijd om direct te starten.
In de regio Midden- en Oost Gelderland (locaties Velp, Zevenaar en Doetinchem) kunnen we na aanmelding gemiddeld binnen 4 weken van start.
In de regio Noord – Gelderland (Apeldoorn en Zutphen) kunnen wij gemiddeld direct na aanmelding van start. Voor actuele wachttijden zie ‘wachttijden per locatie’.

We maken altijd zorgvuldige afwegingen bij het inplannen van intakegesprekken en kijken daarbij naar een passende match tussen het gezin, de vraag en de hulpverlener. Omdat we in teamverband werken zullen we altijd ieders expertise raadplegen en inzetten.

NB! Indien er sprake is van een acuut onveilige situatie of crisis verwijzen wij u naar de uw huisarts/huisartsenpost of medisch specialist. U kunt natuurlijk ook het noodnummer bellen (112 of 0900-0113). De praktijk heeft namelijk geen crisisdienst en is tevens in het weekeinde gesloten.

Wachttijden per locatie

per 11-12-2020

LET OP! Vanwege enorme drukte is het pas mogelijk om eind februari/begin maart 2021 een startgesprek te plannen. Ook het verwerken van uw aanmelding duurt langer dan u van ons verwacht bent. Wij vragen om uw begrip.

Doetinchem: 5-6 weken
Velp: 6-8 weken
Zevenaar: 6-8 weken
Apeldoorn: 4-8 week
Zutphen: 4-8 week

Scroll naar top