Nieuwe praktijkrichtlijn

Informatiebrief   

Versie 15-12-2020

De individuele afspraken kunnen face-to-face op de praktijk plaatsvinden. Dit kan wanneer er aan de richtlijnen wordt voldaan. Daarnaast zullen we zoveel mogelijk afspraken omzetten naar beeldbellen. We willen u vragen zich aan de volgende richtlijnen te houden:

We willen u vragen zich aan de volgende richtlijnen te houden:

  1. We vragen u voorafgaand aan het gesprek of u (en uw gezin) wilt nagaan of u gezond bent (is), of dat er sprake is van klachten.

U of uw zoon/dochter kan niet op de praktijk komen :

  • als het kind ook koorts of andere corona klachten heeft; 
  • als het kind een huisgenoot is van iemand met corona;
  • als een huisgenoot van het kind naast milde corona klachten ook last heeft van koorts of benauwdheid heeft. En er is nog geen negatieve testuitslag.

Indien uw zoon/dochter of een ander gezinslid klachten en symptomen heeft passend bij COVID-19 vragen wij u de afspraak om te zetten naar een beeldbel afspraak. Mocht u de afspraak om een andere reden niet door kunnen gaan zullen wij genoodzaakt zijn een ‘no show’ in rekening te brengen (tarief € 85,-).

  1. Kom op de afgesproken tijd en niet veel te vroeg. Er is helaas geen plek om te wachten op de praktijklocatie tot uw afspraak begint.
  2. Wachten kunt u voor de  ingang (voordeur) zie aangegeven informatie per locatie. De behandelaar zal u  komen ophalen voor de afspraak.
  3. Desinfecteer of was uw handen bij binnenkomst.
  4. Uw zoon/dochter wordt na de afspraak op de afgesproken tijd weer bij de voordeur gebracht. Bij een onderzoek wordt het afhaaltijdstip ter plekke met u besproken.
  5. Mocht er sprake zijn van een onderzoek: geef uw zoon of dochter een eigen drinkfles(je) mee en evt. wat te eten.

Wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus en gaan voorafgaand aan de werkdag ook onze eigen gezondheid na. Mocht er bij een medewerker / behandelaar sprake zijn van symptomen en klachten passend bij COVID-19, zullen wij de afspraak omzetten naar een afspraak middels beeldbellen (of telefonisch). Zo houden we elkaar gezond!

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking in deze unieke situatie.
Met vriendelijke groet,
Team Praktijk Zij aan Zij

Indien er sprake is van een crisissituatie rondom veiligheid vragen wij contact op te nemen met het alarmnummer (112) of neem contact op met de crisisdienst van GGZ-jeugd.

Scroll naar top