Locatie: Groenlo (dependance oost-Achterhoek)

Route

Met de auto
Met de auto kunt u gemakkelijk navigeren naar den Papendiek. Als u vanaf de rondweg komt (N319) neemt u de weg ‘Barkenkamp’. Dan neemt u de eerste weg links naar de Buitenschans en rijdt u vanzelf op het gezondheidscentrum af. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand (eenrichtingsweg). Hier kunt u gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het busstation Groenlo is het ca een kwartier lopen naar een gezondheidscentrum Den Papendiek (buslijn 74). Bus 72 stopt in Groenlo centrum, vanaf daar is het slechts vijf (5)minuten lopen. Buslijn 189 stopt recht voor het gezondheidscentrum. Het is de halte Groenlo Gezondheidscentrum.
Onze behandelkamer bevindt zich op de begane grond. Als u binnenkomt kunt u rechtdoor lopen en aan het einde de gang rechts nemen. Daar vindt u een wachtruimte waar u plaats kunt nemen. Wij zullen u dan komen ophalen. Wij heten u van harte welkom!

Buitenschans 40
7141 EL Groenlo

Ter aanvulling: 
Deze locatie is een dependance van de locatie in Doetinchem.
Wat wordt hier geboden? Op deze locatie worden basisbehandelingen, diagnostiek en ondersteuning geboden. Tevens vindt er beeldende (gezins)therapie plaats. Voor andere behandelingen zullen wij aangeven dat u in Doetinchem mogelijk beter terecht kunt. Dit uiteraard in samenspraak met u en de behandelaar.

Scroll naar top